Național Din Arad Social Sănătate Ultima oră
Studenții de la UVVG oferă voluntar suport psihologic pentru persoanele în vârstă afectate de pandemie
Studenții de la UVVG oferă voluntar suport psihologic pentru persoanele în vârstă afectate de pandemie
01/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Studenții de la specializarea Psihologie a Facultății de Științe Socio-Umane, Educație Fizică si Sport din cadrul Universității de Vest "Vasile Goldiș" din Arad, oferă voluntar suport psihologic pentru persoanele în vârstă.

Perioada prin care trecem poate crea îngrijorare și neliniște mai ales în rândul persoanelor de vârsta a treia, cele mai vulnerabile în fața coronavirsului, de aceea studenții universității alături de cadrele didactice, la inițiativa rectorului UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, vor oferi consultații prin telefon celor care au nevoie de suport psihologic.

”Suntem aici să ne ajutăm unii pe ceilalți” a declarat rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, cea care a avut inițiativa înființării unui grup de 100 de voluntari pentru camerele de gardă și secțiile ATI și a oferit gratuit spațiul universitar de la Nădab pentru a fi folosit ca și centru de carantină.

Persoanele care au nevoie de suport psihologic pot suna la numărul de telefon 0741 501 743 zilnic între orele 14.00-18.00 sau se pot adresa în scris la adresa de e-mail voluntariat@uvvg.ro

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.