Național Cultură Ultima oră
Angela Gheorghiu și Alexandru Tomescu, în Rugăciune pe treptele Ateneului. Videoclipul va fi difuzat de Filarmonica ”George Enescu”
Angela Gheorghiu și Alexandru Tomescu, în Rugăciune pe treptele Ateneului. Videoclipul va fi difuzat de Filarmonica ”George Enescu”
22/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Videoclipul în care celebra soprană Angela Gheorghiu interpretează "Tatăl nostru", alături de violonistul Alexandru Tomescu, pe scările Ateneului Român, va fi prezentat joi online, de la ora 19.00, de Filarmonica "George Enescu", în cadrul stagiunii online. 

Prezentarea va avea loc în preambulul unui concert susţinut de Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu", condusă de maestrul Christian Badea. Înregistrarea concertului, care a avut loc pe 19 aprilie 2019, în Sala mare a Ateneului Român, va putea fi ascultată gratuit pe canalele online ale Filarmonicii "George Enescu"

 

”Zilele trecute am trăit momente incredibile: în acest București suprarealist, pustiit, am înălțat împreună cu Angela Gheorghiu o rugăciune pe treptele Ateneului. Cuvintele nu pot descrie ce am simțit. Și chiar și acum, privind imaginile parca nu-mi vine a crede. Și totuși - a fost! A fost o minune. Este o minune - Angela Gheorghiu!”, a scris Alexandru Tomescu pe pagina de socializare.

 

O producție ProTV România

Muzică de Anton Pann

Adaptare pentru vioară realizată în timp record de Sabina Ulubeanu

Sunet: Andrei Kerestely

 

 

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.