Din Arad Cultură Ultima oră
”O întâlnire de poveste”– duminică de dimineață, pe pagina de facebook a Trupei Marionete
”O întâlnire de poveste”– duminică de dimineață, pe pagina de facebook a Trupei Marionete
23/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Mult umor. Bucurie. Și lucruri de ținut minte. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele poveștii pe care actorii Trupei Marionete o propun micilor spectatori duminică, 26 aprilie, de la ora 11.00, pe pagina de facebook a instituției. Este vorba despre un spectacol gândit, simțit și jucat inspirat de actrițele Adina Doba și Lăcrimioara Szlanko și intitulat “O întâlnire de poveste”. 

 

Premiera acestui spectacol tare drag nouă a avut loc în urmă cu exact 10 ani. E o întâmplare frumoasă pe care dorim să o dăm în dar copiilor de acum. Dacă alegeți să vă petreceți dimineața de duminică alături de noi, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, veți avea parte de aproape o oră de veselie garantată. Și avem așa de multă nevoie de senzații plăcute în aceste zile, nu-i așa? – zice actrița Adina Doba

 

Echipa artistică a proiectului este completată de regretatul scenograf Eustațiu Gregorian, cel care a conceput marioneta - fetiță și de Zoe Eisele Szucs – care a creat balerina.  

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.