Național Ultima oră
România 2020. Râul Olteț blocat de pet-uri, crengi și gunoaie aduse de viitură
România 2020. Râul Olteț blocat de pet-uri, crengi și gunoaie aduse de viitură
16/06/2020 ⋅ 3 comentarii

Se întâmplă ca din când în când natura să obosească și să ne înapoieze parte din ceea ce noi îi ”dăruim” cu prisosință și cu totală lipsă de responsabilitate. 

Mai multe localități din 18 județe fost deja afectate fie de ploile abundente, fie de căderea grindinei, fie de râurile ieșite din matcă. Este și cazul localității Balș, unde cursul râului Olteț s-a blocat pur și simplu din cauza cantității uriașe de gunoaie aduse de viitură. A fost nevoie de intervenția mai multor utilaje, care să îndepărteze gunoaiele astfel încât apa să nu intre în oraș.

Imaginile, mai mult decât grăitoare. Despre noi și despre felul nostru de a fi… în România anului 2020. 

 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

18.06.2020 03:09
Rebeca
Astea sant gunoaie aduse de guvernul roman corupt.
Pt cativa banuti si au ingropat Tara in gunoaie.
17.06.2020 09:55
Valentin
Mizeria nu o arunca neaparat in apa ci pe jos, pe strazi, pe malurile raurilor, lacurilor. Cand ploua, gunoiul nesimtitilor, il ia apa si l duce in rau, lac, Dunare.
16.06.2020 18:47
Ana
Natura ne da inapoi, tot ce i-am oferit! Ma intreb de ani de zile, cati au fost amendati pentru aruncarea gunoaielor in drum sau in apa?