Național Cultură Ultima oră
Ioan Aurel Pop, la Tăuți: „Educația patriotică în familie și școală, temei al iubirii universale”
Ioan Aurel Pop, la Tăuți: „Educația patriotică în familie și școală, temei al iubirii universale”
20/06/2020 ⋅ 0 comentarii

În cadrul „Anului omagial al pastoraţiei părinţilor şi copiilor”, Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Tăuți, Protopopiatul Cluj I, a organizat vineri, 19 iunie 2020, seara culturală „Tihna de la Tăuți”, în cadrul căreia președintele Academiei Române, academicianul Ioan Aurel Pop, a conferențiat pe tema „Educația patriotică în familie și școală, temei al iubirii universale”.

Evenimentul a avut loc, conform Mitropoliei Clujului, în curtea bisericii monument istoric (secolul XVIII) din Tăuți, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, a numeroși localnici, tineri, oameni de cultură și public divers, cu respectarea îndrumărilor bisericești și a regulilor impuse de autorităţi în perioada stării de alertă, ca urmare a măsurilor de prevenție şi limitare a răspândirii coronavirusului.

Cei care nu au putut participa la eveniment, l-au putut urmări live, fiind transmis pe pagina de facebook Radio Renașterea.

 

Foto: Darius Echim / Mitropolia Clujului


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.