Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gunoierul, la Teatrul de Vară

Gunoierul, la Teatrul de Vară
Comentează 0

„Gunoierul” lui Mimi Brănescu, o producţie regizată de Marian Parfeni, avându-i în distribuţie pe Marian Parfeni, Mariana Tofan și Alex Popa, se va juca miercuri, 15 iulie, începând cu ora 20.00, pe scena Teatrului de Vară a Centrului Cultural Județean Arad.

«„Gunoierul“ este o piesă de teatru care se înscrie în genul dramatic al comediei şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef să răspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu.
În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este filosoful care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îi surprinde pe mulţi. Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta te înşeală de vreme bună? Sau cine să se gândească la faptul că, tot din „citirea“ gunoiului, vagabondul îşi dă seama că nişte copii sunt lăsaţi în plata Domnului de părinţi şi cresc precum buruienile?» .
Pentru reprezentațiile susținute la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad, prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0744475147, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, acestea pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se reprogramează la o dată anunțată ulterior.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite