Național Ultima oră
Ivan Patzaichin, înmormântat cu onoruri militare. „Este ireal că a putut să existe atâta glorie şi modestie într-un singur om”
Ivan Patzaichin, înmormântat cu onoruri militare. „Este ireal că a putut să existe atâta glorie şi modestie într-un singur om”
08/09/2021 ⋅ 0 comentarii

Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare, cu trei focuri de armă, în prezența a aproximativ 400 de persoane, la Cimitirul Bellu.  

În curtea Complexului Sportiv Dinamo, peste 100 de persoane au participat la slujba religioasă de înmormântare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin. Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a avut un discurs emoţionant, mărturisind: “Este ireal că a putut să existe atâta glorie şi modestie într-un singur om.”, conform Agerpres.

El a adăugat că Ivan Patzaichin a devenit un simbol al sportului românesc, prin devotamentul pe care l-a arătat în timpul competiţiilor. Multiplul campion olimpic şi mondial la canoe, Ivan Patzaichin, s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.