Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt unităţile de învăţământ din municipiu unde ajunge Programul „Masă caldă”

Programul „Masă caldă în școli” va fi reluat în municipiul Arad începînd cu data de 5 decembrie 2022. Aproape 1.600 de elevi arădeni, din învățământul de stat, vor beneficia zilnic de o masă caldă, sau după caz de un pachet alimentar.

Proiectul de hotărâre privind acordarea suportului alimentar elevilor arădeni a fost aprobată în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal Arad de astăzi.

Care sunt unităţile de învăţământ din municipiu unde ajunge Programul „Masă caldă”
Comentează 0

În mai puțin de două săptămâni, preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale „Ilarion Felea” Arad, dar și cei ai Școlii Gimnaziale „Iosif Moldovan” Arad (clădirea de pe str. Condurașilor) vor putea servi din nou o masă caldă la școală, având în vedere că acolo există spații amenajate în acest scop, avizate de Direcția de Sănătate Publică. Pentru elevii de la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” Arad, cei  ai  Școlii Gimnaziale „Adam Nicolae” Arad, precum și pentru elevii de la Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” Arad (clădirea de pe str. Oituz și cea de pe str. Ep. Roman Ciorogariu), suportul alimentar va fi sub formă de pachet alimentar.

„În ambele situații valoarea suportului alimentar acordat elevilor arădeni prin acest program pilot este în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar. Centrul Social Cantina Municipală Arad se va îngiji și în  anul  școlar 2022-2023  atât de  masa caldă, cât și de pachetele alimentare ale elevilor. În vederea continuării Programului – pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Muncipiului Arad i-a fost repartizată suma de 1.661.000  lei”, transmit reprezentanţii Primăriei.

 

 

 

Galerie foto (33)


Scrie un comentariu

trimite