Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele două noi ”implanturi” în echipa FCC Baschet UAV Arad s-au dovedit inspirate și creatoare de speranțe

Cele două noi ”implanturi” în echipa FCC Baschet UAV Arad s-au dovedit inspirate și creatoare de speranțe
Comentează 0

 

Nici nu se putea mai bine ca noile transferuri să poată fi cântărite și arătate publicului, decât în acest prim meci al returului și în fața unei echipe cu trecut valoros în spate, dar acum o codașă a clasamentului, CSM Tîrgoviște.

Cele două noi jucătoare, americanca Nikki Green și poloneza Martyna Pyka au reușit să-și arate clasa, chiar dacă prima mai are de tras pentru a-și îmbunătăți pregătirea fizică.

Li s-a alăturat, prin revenirea în lotul galben-albastrelor, și Laura Vaida, cu fizicul ei impozant așa că, lotul arată cât de cât complet și gata pentru cursa de urmărire pentru primul loc pe podium.

Din păcate cu câteva zile mai devreme, căpitanul echipei, Branki Hadzovic a suferit o fractură la metacarpienii mâinii stângi, ceea ce o va ține afară din teren câteva zile bune.

Revenind la partida de ieri, aceasta a semănat cu un meci în mare parte , de antrenament, arădencele ” încălzindu-se” în primele două sferturi , practicând un joc relaxat , ajutându-le pe celelalte trei colege, amintite mai devreme, să se integreze în sistemul de joc impus de antrenorul Bogdan Bulj. A fost perioada în care fosta jucătoare a Aradului, acum la CSM Târgoviște, Anca Stoenescu, a amintit la cei 43 de ani, că este încă o jucătoare valoroasă, însă condiția ei fizică a cedat spre sfârșit. A cedat Stoenescu, a cedat și târgoviștencele, așa că, jucătoarele gazde puteau atinge borna ” 100” dacă se concentrau mai mult și dacă ” circul” indeciziilor celor trei arbitri nu ar fi existat în vreo trei – patru momente ale jocului.

Tabela de marcaj s-a oprit la scorul final de 94-60 (22-16, 22-21, 31-12, 19-11).

Meciul următor al echipei lui Bogdan Bulj se va disputa la Cluj,sâmbătă de la ora 13

Formații și marcatoare:

FCC UAV Arad: Greene 23, Baptiste 18, Pyka 14 (2×3), Akathiotou 12 (1×3), Vaida 8, Racic 7 (1×3), Georgieva 6, Ciotir 2, Fleșer 2, D. Negru 2, Vați.

CSM Târgoviște: Ivan 16 (1×3), Chivu 11 (2×3), Doba 11, Stoenescu 9 (3×3), Badi 6, Dumitru 4, Spineanu 3, Rizea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite