Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fetiță de 7 ani accidentată pe trecerea de pietoni / UPDATE: Fetița a fost transportată la UPU a Spitalului Județean

Un accident rutier a avut loc în urmă cu o oră, la Odvoș, o fetiță de 7 ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. 

Fetiță de 7 ani accidentată pe trecerea de pietoni / UPDATE: Fetița a fost transportată la UPU a Spitalului Județean
Comentează 0

Update 1 Fetița a fost transportată la UPU a Spitalului Județean

În dimineața zilei de 16 Ianuarie 2022, în jurul orei 7,50, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier. Un bărbat de 30 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitatea Odvoș, a acroșat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. „În urma impactului, minora a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind rănită ușor, la prima vedere”, spun reprezentanții IPJ Arad. Cu alte cuvinte, fetița nu ar fi suferit fracturi sau răni grave, fapt ce a fost constatat la evaluarea medicală făcută la fața locului. Cu toate acestea, în urma investigațiilor amănunțite vor fi stabilite diagnosticul și tratamentul adecvat. Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.


O ambulanță a SAJ a ajuns la locul accidentului. „Se alocă echipaj cu asistent de la substația Lipova”, spun cei de la SAJ.  Fetița prezintă traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de cunoștință, traumatism abdominal, traumatism membru inferior stâng (gambă- gleznă).

În aceste momente, este transportată spre spital. „Se trimite la întâlnire echipaj cu medic”, spun reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Arad.


Scrie un comentariu

trimite