Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Păţanii în traficul din Arad: „Cum naiba să vorbești la două telefoane, țigara în gură, câinele în brațe, în același timp??”

Flavius Ovi este poliţist şi administratorul grupului AradTraffic, un grup care printre altele îşi propune să facă educaţie rutieră participanţilor la trafic. Ieri, în urma unor păţanii pe care le-a avut în timpul unui drum făcut între Zona 300 şi Dedeman, a povestit pe grup cele întâmplate. Vă prezetăm textul în integralitate.

Păţanii în traficul din Arad: „Cum naiba să vorbești la două telefoane, țigara în gură, câinele în brațe, în același timp??”
Comentează 2

„Vă salut! Ceea ce vreau să spun nu va surprinde pe nimeni. Sincer, am zis că ne-am pierdut ca nație, dar nu e adevărat, chiar ne-am pierdut.

Azi data de(zi,lună,an), m-am întâlnit cu toți "șoferii urbei", nu cred că am ratat vreunul. Din Zona 300 și până pe Vlaicu, la capăt, numai șoferi unul și unul. Ajung la Podgoria, doi "maistori" ai volanului(nu zic marca), mi-au tăiat banda ca și când nu eram. Mi-am făcut două cruci mari și am continuat până la semaforul de la Atrium. Eee, zic, aici n-are ce să fie, toată lumea știe treaba cu benzile(S-ul), Doamne, ajută! Mă' frate-miu.. de cum s-a pus verde au început la tăiat de benzi, nu tu semnalizări, multe degete prin aer(forma de salut respectuos), claxoane, frâne, ce vorbești... zici că era bătălia de la Rovine și tot așa până pe la Fortuna. Zic, gata, am scăpat, de aici se fac mai imediat două benzi, treabă bună. Plec de la semaforul de la Fortuna, hotărât să îl prind pe cel de la Făt Frumos, evident pe verde, aștept să iasă din parcare unu-doi bolizi și dă-i... normal că am ajuns, era roșu. Aștept în ordinea numerelor de pe tricouri, pe banda 3, "liniștit". Pe 2, o duduie(nu zic culoarea părului)punct! Se face verde, pornim amândoi încet, eu curios de ce face... fraților, cum naiba să vorbești la două telefoane, țigara în gură, câinele în brațe, în același timp?? În sfârșit. Ajung pe la RAR, na, acuma rup asfaltul cu 1.4. N-am terminat bine de zis, primesc în ceafă două flash-uri mari și late, zic aia e, mă dau pe banda 1 să treacă ,,elicopterul" și nu mă dau jos de pe ea până ce ajung la Dedeman. Am ajuns!!

Sincer, cine a mai văzut Dedeman înafara orașului!

Gluma e glumă dar să știți că ne abatem grav de la prevederile codului rutier! Deși, zilnic sunt sancționate astfel de abateri, nu învățăm nimic!

Drumuri bune, a scris pe Facebook Flavius Ovi.

Foto: Arhiva

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite