Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ploaie de bani pe autostradă; ce au făcut şoferii

Au zburat banii pe o autostradă...la propriu! Șoferii au fost surprinși de o ploaie de bancnote, fiecare în valoare de 50 de euro. În urma accidentului auto, soldat cu pierderea a zeci de mii de euro, traficul a fost blocat, scrie adevarul.ro.

Ploaie de bani pe autostradă; ce au făcut şoferii
Comentează 0

Incidentul a avut loc pe autostrada A7, în vecinătatea orașului Marbella (Málaga), din Spania. Banii au ajuns pe șosea odată cu producerea unui accident de circulație, în care a fost implicat și un autovehicul, ocupat de două persoane, care aveau la bord 20.000 de euro numerar. În urma impactului, bancnotele „au zburat”, potrivit surselor Gărzii Civile, citate de El Pais.
Pe imaginile postate pe rețelele sociale, surprinse de unul dintre participanții la trafic, se vede cum tot mai mulți conducători auto se dau jos din mașini și adună parte din comoara ce le-a apărut în cale. Nicio bancnontă nu este lăsată să se risipească. Unii oamenii își parchează mașinile în zonă, alții, mai grăbiți, le lasă la întâmplare în mijlocul străzii. Printre cei care trag rapid pe dreapta se află și șoferul unui autocar.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite