Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana Sănătății pleacă în judeţ; vezi unde face prima oprire

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, anunţă că la sfârşitul săptămânii „Caravana Sănătăţii” porneşte prin satele şi comunele din judeţ la sfârşitul săptămânii. Este vorba despre un proiect medical, inițiat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, în parteneriat cu CJA.

Caravana Sănătății pleacă în judeţ; vezi unde face prima oprire
Comentează 0

Scopul Caravanei Sănătății este oferirea de servicii medicale în mai multe zone din județul Arad, în special pentru vârstnici, copii și persoane defavorizate social. Acțiunea, inițiată de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, este coordonată de dr. Coralia Adina Cotoraci și dr. Dumitra Simona, care împreună cu rezidenții din cadrul secțiilor de Hematologie și Pediatrie oferă consultații specializate.

Prima oprire a caravanei va fi în data de 4 martie, în comuna Săvârșin, la Cabinetul de Medicină din comună, unde se vor desfășura consultații de specialitate în Medicină Internă, Hematologie, Pediatrie, măsurarea tensiunii arteriale, ecografie abdominală, spirometrie, recomandări de analize și indicații tratament”, a scris pe Facebook Iustin Cionca.

În încheiere mai trebuie spus că proiectul este susținut de Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Colegiul Medicilor Arad, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Arad, DSP Arad, Asociația Cetatea Voluntarilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și este sponsorizat de Sun Wave Pharma și SECOM.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite