Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă întâlnire ITM Arad cu angajatori, respectiv angajați, cu participarea Serviciului pentru Imigrări

Marți, 07.03.2023, începând cu ora 10.00, la sediul Rectoratului Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad (fostul Liceu Sanitar – lângă Primăria Arad), sala 13, va avea loc o întrunire între inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, angajatorii/angajaţii din municipiul Arad și lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Imigrari al judetului Arad (IGI).

O nouă întâlnire ITM Arad cu angajatori, respectiv angajați, cu participarea Serviciului pentru Imigrări
Comentează 0

La întrunire vor participa reprezentanţii I.T.M. Arad, inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Control Relații de Muncă, ce vor prezenta modificările legislative din domeniul relaţiilor de muncă și reprezentantii Serviciului pentru Imigrari al judetului Arad (IGI) ce vor prezenta noutatile legislative cu privire la piata muncii și la migratia forței de muncă.

Ca de obicei, vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale celor două instituţii precum și ceea ce implică procedura de angajare a cetățenilor străini, în contextul actual. „Ceea ce considerăm a fi cel mai important, este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi prezenta problemele sau de a-şi lămuri neclarităţile, adresându-se direct reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, respectiv Serviciului pentru Imigrari al judetului Arad, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, spun reprezentanții ITM Arad.


Scrie un comentariu

trimite