Informatii

La sfarsitul lunii aradenii vor putea? patina

04.12.2006 ⋅ 0 comentarii

* Investiţie ?n valoare de peste 32 de miliarde de lei

Amenajarea patinoarului care va exista ?n municipiu este ?n plină desfăşurare. Prezent au fost realizate lucrări la reţeaua de ţevi a patinoarului; reţeaua de ?ncălzire ? 2.450 ml; reţeaua de răcire ? 27.000 ml; betonarea  patinoarului; beton egalizare - 231 mc; montat armături  -  58.520 kg. ?n urmă cu c?teva zile a fost turnată placa de bază din beton - 347 mc,  care va fi suportul pentru gheaţă. De asemenea, a fost realizată fundaţia din beton (57 mc) pentru clădirea ?n care vor funcţiona vestiarele.
?n continuare, urmează să fie montată mantinela de protecţie ?n jurul suprafeţei de gheaţă, precum şi gardul ?n jurul terenului. Totodată, va fi realizată o zonă de protecţie şi vor fi amenajate trotuare ?n perimetrul patinoarului, lucrare din care, p?nă ?n prezent a fost executat stratul de umplutură. Utilajul frigotehnic urmează să fie procurat ?n următoarea perioadă.
?Valoarea totală a investiţiei depăşeşte 32 de miliarde lei, iar termenul de finalizare a lucrării este 20 decembrie 2006. Aş dori să mai precizez că ?n vecinătatea patinoarului va fi amenajată o parcare de 200 de locuri, lucrările la această investiţie fiind deja demarate?, a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro