Informatii

Distractie de zile mari la ?Revelionul? Ospatarilor

08.01.2007 ⋅ 0 comentarii

ei care ne servesc ?n fiecare an de Revelion şi care ne fac sa ne simţim bine sunt ospătarii şi bucătarii. Pentru ei, acea seara este una obişnuită şi bine?nţeles una foarte obositoare. De fiecare dată ei sărbătoresc aceasta trecere dintre ani cu o săptăm?nă după. Toţi cei care au trudit ?n noaptea de Revelion - bucătari, ospătari, şefi de sală s-au adunat, s?mbătă seara, pentru a sărbători cu ?nt?rziere trecerea ?n noul an. De exemplu ?n Arad la hotel Parc zeci de persoane au ţinut o petrecere pe cinste. Printre personalul hotelului s-au aflat şi foarte mulţi invitaţi care au făcut ca atmosfera să fie şi mai incendiară. At?t pentru angajaţii tineri c?t şi pentru cei mai ?n v?rstă această seară va răm?ne una de neuitat. Chiar dacă a doua zi dimineaţa trebuiau să se ?ntoarcă din nou la muncă, ospătarii şi bucătarii au dansat toată noaptea pe diferite ritmuri de muzică. Pentru că tot a fost ?Revelion?, la 12.00 noaptea s-a c?ntat, s-a ciocnit c?te un pahar de şampanie, s-a m?ncat tort şi s-au făcut urările de bine trecerii ?n noul an. Toată lumea a profitat de această seară pentru a se distra cum se cuvine. ??n fiecare an particip la Revelionul care ne este dedicat. Pentru noi este un moment deosebit. Este seara c?nd lăsăm şorţurile şi tăvile deoparte şi luăm locul invitaţilor. De patru ani lucrez ?n domeniu şi de fiecare dată această petrecere a fost foarte reuşită?, a declarat unul dintre angajaţii hotelului. Petrecerea a ţinut p?nă ?n zorii zilei. Invitaţii au recunoscut că Revelionul ospătarilor este ?ntotdeauna cel mai reuşit.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro