Politic

Sfantul Valentin sarbatorit de partidele politice

15.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Frenezia dragostei a cuprins ieri şi majoritatea partidelor politice, care prin organizaţiile de tineret, cele de studenţi şi cele municipale au organizat o serie de evenimente dedicate acestui moment.
Astfel, organizaţia municipală a PSD a organizat ieri seară o mare petrecere dedicată marcării Zilei Dragostei, petrecere care a beneficiat şi de prezenţa vicepreşedintelui acestui partid Cristian Diaconescu. Petrecerea a fost precedată de o campanie susţinută, în urma căreia 6 cupluri, participante la campanie, au câştigat o cină romantică.
La rândul lor, tinerii social democraţi au păstrat tradiţia  inaugurată anul trecut şi au organizat din nou o mare poartă a dragostei la sediul partidului, împodobind-o cu baloane roşii, unde toţi îndrăgostiţii din Arad au putut face poze şi au primit diplome de îndrăgostiţi.
Nici tinerii liberali nu s-au lăsat mai prejos, organizând o petrecere dedicată tuturor celor ce iubesc în incinta unei discoteci de pe ştrandul Neptun. Profitând de „autoritatea“ viceprimarului liberal, aceştia au oferit doritorilor şi posibilitatea de a se căsători pentru seara de Sfântul Valentin. Evident căsătoriile au fost oficiate după tipicul obişnuit de către Tiberiu Dekany.
Aşa cum vă mai informam şi tinerii democraţi au marcat această zi a dragostei printr-o petrecere.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro