Sport

La Arad soseste liderul

15.02.2007 ⋅ 0 comentarii

HC Arad întâlneşte consecutiv ocupantele primelor două locuri ale clasamentului ligii secunde da handbal masculin, seria a II-a. Etapa trecută, arădenii au evoluat pe terenul celor de la Romvag Caracal, ocupanta locului secund, urmând ca la finele acestei săptămâni să întâlnească celălalt adversar redutabil, Universitatea Piteşti. Argeşenii vor veni la Arad din postura de lideri ai clasamentului. Pe lângă aceasta, formaţia din Piteşti vine şi cu alura de echipă care a învins în precedentele două întâlniri directe. A fost 34-30  şi 37-30 pentru Universitatea Piteşti, însă trebuie ţinut cont de faptul că în primul tur, partida care ar fi trebuit să se dispute la Arad s-a jucat la Sânnicolau Mare, arădenii având terenul suspendat, iar în returul I, la meciul de la Piteşti, gazdele au folosit tot felul de procedee, specificice altor sporturi, nu handbalului. Vă reamintim că Apostol s-a ales cu nasul fracturat în acel meci, fără însă ca rbitri să ia vreo decizie împotriva echipei piteştene. Trupa pregatită de antrenorul-jucător Adrian Dreghici are de luat o revanşă, însă aceasta va trebui luată doar în teren prin jocul practicat.
„Vom avea un meci greu, însă eu spun că vom învinge. Avem echipă bună în acest moment aşa că nici nu mă gândesc la alt rezultat. Puteam să câştigăm şi la Caracal, însă relaţiile de joc încă mai trebuie lucrate“, este de părere preşedintele clubului arădean, Mihai Petrică.
Echipa din Piteşti a făcut un transfer, chiar înaintea jocului de sâmbătă, reactivându-l pe Grigore Albici, un portar în vârstă de peste 40 de ani. Acesta este antrenor secund la prim-divizionara Pandurii Targu Jiu, însă nu a mai jucat de mai bine de un an de zile. Rămâne de văzut ce va cântări mai mult, experienţa sa sau lipsa jocurilor în ultimul timp.
HC Arad s-a pregătit normal pentru acest meci, la sala de sport a Universităţii „Aurel Vlaicu”, situată în Micălaca, în zona 300, a doua staţie de tramvai, sală care va şi găzdui partida, dat fiind faptul că Sala „Polivalentă” este ocupată cu o expoziţie până pe 18 februarie.
Partida dintre HC Arad şi Universitatea Piteşti se va disputa sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 11:00.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Marius Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro