Sport

Resita, ultima repetitie inainte de Steaua

16.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Cantonamentul „Bătrânei Doamne“ din Turcia s-a încheiat miercuri la ora 11:00, atunci când a avut loc plecarea spre România. Alb-roşii s-au urcat prima dată în autocar, după care au schimbat doua avioane, iar ultima parte a drumului, exact ca la plecare, pe ruta Bucureşti - Arad, să o parcurgă cu trenul. Până la urmă, cea mai lungă parte a călătoriei a fost tocmai cea cu trenul, deoarece rapidul cu care au venit arădenii a plecat din Gara Nord cu o întârziere de aproape o oră şi a ajuns la Arad abia ieri în jurul orei 10:00.
În aceste condiţii, jucătorii nu au mai avut timpul să se gândească la altceva, căci doar la o oră după ce au ajuns în Arad, adică la ora 11:00 au şi intrat pe terenul de antrenament. Sigur, a fost un antrenament uşor, de fapt totul a durat doar 45 de minute, făcându-se doar alergări uşoare şi exerciţii de „dezmorţire“, urmate de refacere la bazin şi saună, după care şi-au intrat în rol maseurii.
Daniel Tudor & compania au primit apoi liber până în această dimineaţă, la ora 11:00, când antrenorul Marius Lacatus a programat un antrenament normal, urmând ca mâine, cu începere de la ora 11:30, să dispute ultimul joc amical înainte de reluarea campionatului.      
În acest moment trei jucători ai UTA-ei se confruntă cu probleme medicale mai serioase. Este vorba despre cei trei jucători care au suferit accidentări în turul campionatului. Buican, Codreanu şi Iulian Ştefan şi-au făcut programare la medicul orădean Mircea Lucaciu pentru o nouă serie de teste. Din păcate, cel despre care se credea că va putea reintra în curând în teren, Iulian Ştefan, are probleme mai mari decât s-a crezut. Recuperarea jucătorului transferat de la Pandurii Târgu Jiu merge mai anevoios. Operat de menisc, dar având probleme şi la cartilagii, Iulian Ştefan a reluat alergările încă de la începutul anului, însă doar atât. El nu a jucat nici măcar un minut în meciurile de pregătire disputate de UTA la Debrecen sau în Antalya, pentru că încă resimte dureri la genunchi în momentele de solicitare maximă a piciorului, în cazul schimbărilor de direcţie sau când încearcă sprinturi. În aceste condiţii fostul „pandur“ are şanse mici să prindă măcar un loc pe banca de rezerve în debutul sezonului de primăvară.
Revenind la meciul de mâine, să spunem că „alb-roşii“ îşi vor prezenta noile achiziţii în meciul cu FCM Reşiţa, urmând ca peste o săptămână să înceapă „balul“, adică confruntările oficiale.
La meciul de mâine intrarea pe stadion se va face pe bază de tichete gratuite distribuite în dimineaţa zilei de sâmbătă la casele de bilete a arenei din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F. Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro