Informatii

Horoscopul zilei

19.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Berbec 21 martie - 20 aprilie: Şansele de a avansa în carieră sunt de partea voastră. Vei fii în stare să faci schimbările profesionale care îţi vor aduce o poziţie înaltă. Cineva cu care lucrezi s-ar putea să nu te aibă la inimă.
Taur 21 aprilie - 21 mai: Nu este exclus ca astăzi să prindeţi în mrejele iubirii o persoană care vă place de vreme îndelungată dar care până acum nu a prea avut ochi pentru dv. Dacă este o persoană cunoscută din mediul profesional este foarte posibil ca tocmai calităţile dv. în acest domeniu să fi fost primele dv. atuuri în faţa lui/ ei. Este posibil însă ca în viitor să apară unele constrângeri în familia dv. sau la firma unde lucraţi care să vă convingă să renunţaţi la această relaţie.
Gemeni 22 mai - 21 iunie: Banii vor constitui astăzi principalul motiv de discordie între dv. şi partenerul de viaţă. Insuficienţa lor faţă de nevoile familiei vă face să vă gândiţi la a vă mai lua o slujbă suplimentară. Oricum, posibilitatea împrumuturilor trebuie exclusă din start, căci la rambursarea lor problemele vor fi mai mari decât acum.
Rac 22 iunie - 22 iulie: Oamenii cu care veniţi în contact astăzi vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să daţi dovadă de o mai mare prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi şi să nu faceţi destăinuiri importante. În partea sa pozitivă, Luna aduce şi înlesneşte accesul la banii celorlalţi, asta dacă sunteţi comisionari sau vă ocupaţi de intermedieri.
Leu 23 iulie - 22 august: Este o zi nemaipomenit de bună pentru lucrul în grup: cu cât sunt mai mulţi cei cu care veţi intra în contact, cu atât mai bine pentru spiritul dv. de echipă care astăzi funcţionează la cote maxime. Se pare că azi vor apărea şi câteva probleme de sănătate, în special gâtul şi spatele fiind deosebit de vulnerabile.
Fecioară 23 august - 21 septembrie: Astăzi aveţi mai mult de lucru decât de obicei, ceea ce vă poate nemulţumi. Astăzi banii nu vor reprezenta o problemă pentru dumneavoastră, având posibilităţi de câştig imediat. Pe parcursul zilei este posibil să vă simţiţi dezamăgiţi de dumneavoastră, însă o persoană foarte apropiată vă va face să vă reveniţi. Nu este recomandat să încercaţi să cuceriţi pe cineva astăzi sau să demonstraţi ceva persoanei dragi. Mai bine vă mai amânaţi planurile câteva zile.
Balanţă 22 septembrie - 22 octombrie: Răspunsurile oficiale pe care le aşteptaţi întârzie să vă parvină. Stresul cauzat de acest fapt vă va urmări toată ziua şi nu veţi reuşi să întreprindeţi mai nimic notabil. Fiţi receptivi totuşi la sugestiile pe care le primiţi pe plan profesional şi nu vă pripiţi în luarea deciziilor legate de schimbările importante care se cer făcute în acest moment în viaţa dv.!
Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie: Reuşitele în carieră sunt astăzi parţiale. Vă veţi bucura de mai mult în urma intervenţiei unei persoane în vârstă care a decis să vă sprijine din umbră. Este posibil ca nici să nu aflaţi vreodată cine a fost cel care v-a ajutat, dar o va face pe o perioadă destul de lungă de acum încolo. În familie sunteţi astăzi dispuşi să faceţi unele compromisuri, decizie care va fi apreciată de către toţi cei implicaţi.
Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie: Azi încearcă să uiţi puţin de problemele care te frământă în mod obişnuit, pe plan sentimental. Vei fi înconjurat de multî afectivitate şi căldură. Relaţiile cu cei apropiaţi îţi vor crea un sentiment de siguranţă.
Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie: Sunteţi foarte preocupaţi de relaţiile cu familia, în special de cele cu partenerul(a). V-aţi cam depărtat de acesta în ultimul timp şi acum resimţiţi golul creat. Veţi fi mai dispuşi spre comunicare şi înţelegere. Este bine să acordaţi o mare atenţie alimentaţiei.
Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie: Găsiţi dezgustător modul în care unii aleg să promoveze, şi asta după ce aflaţi întâmplător unele secrete ce nu trebuiau să vă ajungă la urechi. Ce veţi face cu cele aflate depinde doar de dv., dar nu trebuie să uitaţi că o nedreptate nu se repară niciodată printr-o altă nedreptate. În familie riscaţi să lezaţi sentimentele persoanei iubite prin vorbe negândite şi gesturi nelalocul lor.
Peşti 19 februarie - 20 martie: Nu te oferi să plăteşti pentru alţii. Eşti un om bun şi îţi doreşti să păstrezi lucrurile în armonie în care vezi un fel de recompensă. Se pare că vei avea parte de promisiuni deşarte.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro