Sport

Parteneri de antrenament pentru timisoreni

19.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Expoziţia care a ocupat săptămâna trecută Sala Polivalentă din Arad a „exilat“ echipa West Petrom la Timişoara. Deşi trebuia să se dispute la Arad, partida s-a disputat în oraşul de pe malul Begăi. Acest amănunt oricum nu este de prea mare importanţă, însă diferenţa de scor a fost în acest fel mult prea mare în favoarea timişorenilor. Şi de parcă problemele Aradului nu erau destule, FRB l-a suspendat pe Bogdan Betea pentru acest sezon pentru că nu i s-a înregistrat transferul de la Oradea.
Ceea ce se anunţa o simplă formalitate pentru timişoreni s-a dovedit a fi chiar mai simplu decât s-a crezut, arădenii fiind doar nişte parteneri de antrenament ai gazdelor, prezentându-se în doar 8 oameni la meci.
De la timişoreni a lipsit Miljan Marjanovici,  acuzând o răceală, însă chiar şi aşa meciul a decurs într-un singur sens de la bun început, gazdele de conjunctură ale acestei partide luând un avans de 15-0 înainte ca Mazilu să marcheze primul punct pentru West Petrom, dintr-o  aruncare liberă. Până la sfârşitul primului sfert timişorenii au marcat cum şi de unde au vrut, astfel la finalul primului sfert tabela arăta un dezolant 40-7.
În sfertul secund Petricevici a trimis în teren rezervele, scorul sfertului fiind modest, 18-11, după care au reintrat în teren titularii la gazde, 81-34, la finalul sfertului trei. Până la final gazdele reuşesc să treacă de graniţa celor 100 de puncte, în timp ce arădenii nu reuşesc să înscrie 50.
Pentru formaţia pregătită de Istvan Steinhubel au marcat: Toroman 13, Băbuţ 13, Laza 10 (2x3), Bojtoş 4, Boric 4, Mazilu 3. De partea cealaltă, punctele echipei de pe Bega au fost marcate de: Markovici 21, Pesici 20, Mladenovici 11, Talabă 11, Păltinişanu 10, Vasilescu 9, Czmor 7, Slabu 6, Iov 4, Popa 3, Illeş 2.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro