Sport

Meciul cu Steaua ? un ?barometru? pentru noua UTA

22.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Până la startul mini-returului de campionat au mai rămas doar patru zile. UTA a intrat în „linie dreaptă“ în ceea ce priveşte primul meci, când adversar îi va fi chiar campioana en-titre, Steaua Bucureşti.
Antrenorul Marius Lăcătuş este încrezător că la startul partidei cu Steaua se va putea baza pe întreg lotul de jucători, cu excepţiile numite Codreanu, Buican şi Iulian Ştefan, indisponibili de luni de zile şi aflaţi încă în proces de recuperare după gravele accidentări suferite. În rest, problemele medicale avute de alţi jucători după cantonamentele din Ungaria şi Turcia sunt pe cale să devină amintire. Portughezul Edson a revenit la antrenamente în ritm normal alături de coechipieri, iar Norbert Varga este şi el aproape 100% refăcut după contractura musculara suferită sâmbătă, în partida cu FCM Reşiţa, la fel ca şi Dorin Mihuţ.
UTA va pleca de sâmbătă spre Băile Felix, acolo unde şi-a stabilit „cartierul general“ pentru acest meci, şi unde antrenorul Marius Lăcătuş va decide cei 18 jucători care vor fi trecuţi pe foaia oficială a jocului. Partida cu Steaua, prima oficială din anul 2007 va fi un prilej cât se poate de nimerit pentru antrenor şi conducători să vadă „unde suntem. Acest meci va fi ca un barometru pentru noi. Vom şti la ce nivel suntem, şi vom vedea dacă jucătorii pe care i-am adus în această iarnă sunt OK. Şi acest lucru nu se poate face cât mai aproape de adevăr cu ultima clasată ci cu echipa campioană, reprezentanta României în Liga Campionilor“, a declarat preşedintele UTA-ei, Nicolae Bara. 
Chiar dacă campania de achiziţii a „Bătrânei Doamne“ s-a încheiat, în lotul arădean mai a apărut un brazilian. Pe filiera impresarului care l-a adus la Arad şi pe Tiago Ramos, a ajuns la Arad Ilario Casani, un fundaş central de 19 ani. Jucătorul are 1,90 metri înălţime şi va evolua pentru „satelitul“ Gloria. „Pe acest al doilea brazilian l-am adus să întărească echipa secundă în acest moment, nu se pune problema să fie inclus în lotul echipei în acest sezon. Noi sperăm să devină un jucător de bază pe viitor“, a precizat preşedintele „Bătrânei Doamne“.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Marius Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro