Informatii

Piata mobila la Pecica

26.02.2007 ⋅ 0 comentarii

Autorităţile locale din Pecica pregătesc schimbări mari în acest an în ceea ce priveşte piaţa agroalimentară. Deoarece spaţiul situat în plin centrul oraşului - între biserica romano-catolică şi şcoala generală nr. 2 - este utilizat doar două zile pe săptămână (miercuri şi sâmbătă), acesta va primi o dublă utilizare, după modelul preluat de la localitatea belgiană cu care Pecica este înfrăţită.
Potrivit planurilor edililor, întreg centrul oraşului va fi modemizat pentru a da un mai bun aspect localităţii, iar în proiect un rol important va primi şi refacerea pieţei.
Astfel amplasamentul, cât şi trotuarul care duce acolo, vor fi pavate, după modelul porţiunii deja finalizate de dintre parc şi Octogon. Pe lânga asta, vechile mese de beton vor fi înlocuite cu altele noi, mobile, ceea ce însemnă că ele vor fi amplasate doar în zilele de piaţă, în rest spaţiul va fi liber şi se va crea un centru civic, cu bănci, unde vor putea fi organizate şi diferite evenimente în aer liber - explică viceprimarul Petru Antal. Lucrarea de modernizare a pieţei se estimează că va costa în jur de 200 000 de lei.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro