Sport

Asediu fara gol - UTA Arad ? FC Arges 0-0

05.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Arad, sâmbătă, 3 martie; ora 15:30; stadion UTA, teren moale; spectatori 7.000.
UTA: Tudor - Mihuţ, Balint, Paşcovici, Simao - Apostu (’79 Melinte), C. Todea, Thiago (’68 L. Todea), Simion - Dănălache (’62 Stojanovici), Edson. Rezerve: Mîrne, Tudose, Djokovici, Bălan.
Antrenor: Marius Lăcătuş.
FC Argeş: Hotoboc – D. Bălan (’37 Mircea Stan), Iordache I, Milosevici, Poenaru – Prepeliţă, Tameş (’77 Cruceru), Dorinel Munteanu – Tănasă, Iordache II (’53 Badea), Bălţoi. Rezerve: Vintilă, Chiţa, Năstase, Mitrovici.
Antrenor: Dorinel Munteanu.
Cartonaşe galbene: C. Todea (’24) - Poenaru (’50 şi ’78), Badea (’63).
Cartonaşe roşii: Poenaru (’78).
Arbitri:  Anton heleşteanu (Iaşi) – Dragoş Iliescu (Craiova) şi Cornel Avram (Timişoara). Rezervă: Orlando Trandu (Timişoara).
Observatori federali: Constantin Ştefan (Bucureşti) şi Doru Neagoe (Bucureşti).
„Bătrâna Doamnă“ a înregistrat cel de-al doilea rezultat de 0-0 din tot atâtea meciuri oficiale în anul 2007. După 0-0 la Oradea, cu Steaua, a urmat acelaşi rezultat şi cu FC Argeş. Elevii lui Munteanu au venit la Arad să se apere, în timp ce elevii lui Lăcătuş au atacat în permanenţă, dar nu au reuşit să marcheze, chiar dacă au evoluat şi în superioritate numerică după ce Poenaru a fost eliminat în minutul 78. Cea mai mare ocazie a fost ratată de Edson, în minutul 73, acesta reluând cu capul în bară o centrare a lui Simao. La UTA au debutat pe prima scenă tinerii Lucian Todea şi Cristian Melinte.
Următoarea etapă „Bătrâna Doamnă“ va evolua pe Giuleşti, urmând să dea replica formaţiei de pe locul trei, Rapid Bucureşti.
Marius Lăcătuş: „Rezultatul  nu mă mulţumeşte, pentru că am dominat clar jocul. Nu am avut foarte multe ocazii de gol pentru că Argeşul a stat pe trei linii în faţa  careului şi a închis tot. Oricum sunt mulţumit de felul în care a evoluat echipa, ştiu că se poate mai mult, dar aştept ca unii jucători să-şi dea drumul, pentru că au potenţial.“
Dorinel Munteanu: „Sunt mulţumit cu acest rezultat, în condiţiile în care după prelungirile disputate în meciul de cupă, împotriva Rapidului, am rezistat. Am venit hotărâţi să ne închidem, obiectivul fiind cel puţin un punct.“

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.H., F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro