Informatii

Bancnota falsa

07.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat din Giurgiu a fost prins de către poliţiştii de frontieră arădeni în timp ce încerca să schimbe o bancnotă de 100 de euro falsă la biroul de schimb valutar de pe raza Punctului de Frontieră Turnu. Costel G., în vârstă de 39 de ani, a încercat să cumpere lei pe bancnota falsă. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că bancnota folosită de acesta este falsă.
Barbatul a declarat că la inceputul lunii februarie s-a deplasat în Italia. Într-un local din localitatea Bologna, unde se afla alături de mai multi conaţionali, a fost contactat de un cetăţean italian, ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, care i-a oferit de lucru. Pentru munca prestată la acesta, a primit suma de 450 de euro, printre bancnotele respective fiind şi cea pe care a prezentat-o la biroul de schimb valutar. Acesta relateaza că nu a cunoscut faptul că bacnota respectiva este falsă.
„Costel G. este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de deţinere şi punere în circulaţie de valută falsa, la finalizarea cercetărilor urmând a fi prezentat în faţa parchetului, în vederea  dispunerii măsurilor legale ce se impun”, ne-a declarat comisarul Florin Oprişa – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro