Informatii

Aradenii ? stresati de lucrarile de pe strada Horia

08.03.2007 ⋅ 0 comentarii

* Ei spun că acestea ar trebui să se finalizeze mai repede

Zeci de arădeni s-au adresat în aceste zile la redacţie ziarului nostru declarându-se nemulţumiţi de faptul că, deşi au început în urmă cu o săptămână, lucrările de pe strada Horia din municipiu nu par a se finaliza în grabă.
„Este dezastru!…”
Reclamanţii spun că după ce au închis o bandă din partea carosabilă, lucrătorii firmei care a câştigat licitaţia au „scurmat” puţin în asfalt, iar acum, se pare că şi-au luat „liber”, pentru că, de câteva zile, nici urmă de ei. Partea carosabilă a rămas închisă, iar utilajele par abandonate, încurcând circulaţia autovehiculelor, la orele de vârf cozile formate de maşini ajungând, fără exagerare, până în zona Intim, întinzând astfel la maximum nervii şoferilor, care sunt nevoiţi să aştepte chiar şi peste un sfert de oră ca să ajungă dintr-un capăt în altul al străzii. Şi dacă mai adăugăm şi faptul că pietonii sunt nevoiţi să circule pe carosabil, harababura e la ea acasă.
„Este dezastru!… O aglomeraţie de nedescris. Trebuie să aştepţi minute în şir ca să ieşi în centru pe această stradă. Mai repede ajungi în centru dacă mergi pe jos. Nu este posibil ca pe o stradă centrală să se întâmple aşa ceva. De când au început, lucrările puteau fi finalizate deja. În străinătate un kilometru de drum se finalizează într-o noapte, iar aici după o săptămână abia sunt la început. Şi nici măcar nu se vede că se lucrează ceva”, ne-a spus un şofer. De aceeaşi părere a fost şi un taximetrist: „Eu lucrez pe taxi şi trec în fiecare zi pe aici. Şi de câteva zile nu am văzut decât un singur muncitor care dădea cu mistria, după care a dispărut şi acesta…”
Oamenii nu neagă însă faptul că este bine că se fac investiţii, dar spun că viteza cu care se desfăşoară reabilitările lasă mult de dorit, mai ales că vremea este favorabilă.
Lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii martie
Valer Mărginean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad ne-a declarat că „lucrările fac parte dintr-un program de reabilitare a trotuarelor din municipiu, iar termenul de finalizare a acestora este sfârşitul lunii martie, în cazul în care vremea va rămâne la fel de frumoasă. Licitaţia a fost câştigată de Drumurile Municipale Timiş. În parale cu pavarea trotuarului se mai execută şi lucrări de decolmatare a reţelei de apă pluvială şi se montează rigolele pentru apă pluvială.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro