Informatii

8 Martie ? Ziua Femeii si a Florilor

08.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, cu ocazia frumoasei zile de 8 martie, Ziua Femeii sau a Mamei cum mai este numită din străbuni, bărbaţii de regulă le dăruiesc femeilor diferite cadouri, tocmai pentru a sublinia semnificaţia acestei zile. Astfel, toate femeile din întreaga lume, indiferent de naţionalitate, vârstă ori clasă socială îşi serbează astăzi ziua. În acest context, întrebarea din sondajul nostru de astăzi le-am adresat-o doar bărbaţilor şi a fost următoarea: „Ce v-aţi gândit să oferiţi femeilor dragi din viaţa dumneavoastră cu prilejul acestei zile?”
Sârbu Aurel, pensionar: „La vârsta mea de 64 de ani nu prea îi mai cumpăr nimic soţiei. Este suficientă dragostea şi respectul reciproc. Bineînţeles că obişnuiam să-i cumpăr flori şi diferite atenţii, dar acum… nu sunt nici bani! Să existe înţelegere şi restul nu mai contează!”
Alin Marius, elev: „Probabil că flori, şi pe lângă acestea şi ceva cadouri. La o sumă exactă nu m-am gândit încă cât să aloc, depinde. Oricum câte un buchet de flori, obligatoriu. După părerea mea, astea sunt cele mai semnificative pentru ziua de 8 Martie.”
Sorin Blaj, fără ocupaţi: „Am o singură nevastă şi mai multe surori. Iar fiecare dintre ele va primi câte un buchet de flori, probabil zambile sau narcise, ceva de sezon, şi bineînţeles o mică atenţie pe lângă. Încă nu ştiu ce anume voi cumpăra, mai am timp… În ceea ce priveşte suma, m-am gândit la aproximativ două milioane de lei vechi, nu mai mult!”
Anonim: „Foarte grea întrebarea, nu ştiu ce să vă răspund. Adică, cu alte cuvinte, nu ştiu dacă să le cumpăr ceva sau nu… banii sunt puţin, florile sunt scumpe, nu ştiu ce să vă răspund!”
Anonim: „Flori şi atât. Nu ştiu ce altceva, nu m-am gândit încă. Cred totuşi că un buchet frumos de flori este suficient. Investiţie mică, dar atenţia contează cel mai mult!”
Stan Marcel, mecanic: „Nu m-am gândit încă, probabil că flori. Bani sunt puţini, aşa că, ne vom încadra în limita posibilităţilor!”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica; Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro