Informatii

Politia in actiune

08.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Hoţi prinşi în flagrant
Doi bărbaţi din Pâncota sunt cercetaţi de către poliţiştii comunei Seleuş, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce transportau o căruţă cu şapte subansambluri de pompe de apă. Este vorba despre M. Stelian de 23 de ani şi N. Teodor de 34 de ani. După primele cercetări, oamenii legii au depistat faptul că piesele furate proveneau de la două pompe de apă de la staţia de pompare a apei de pe canalul Morilor. Pentru fapta comisă, cei doi bărbaţi s-au ales cu câte un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Potrivit poliţiştilor, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
A condus fără permis
Agenţii de poliţie rutieră l-au depistat în trafic pe G. Gabriel de 21 de ani din Arad la volanul unui autoturism pe Calea Timişoarei, având permisul de conducere suspendat. Pentru infracţiunea comisă, tânărului i s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul conduceri unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Puncte de penalizare
În urma activităţilor întreprinse, agenţii de poliţie rutieră au aplicat în aceste zile un număr 249 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie, în valoare totală de 12.432,5 lei. Dintre acestea, 41 de amenzi au fost date pentru depăşirea vitezei legale. Pe această cale, poliţiştii au aplicat şi un număr de 3297 puncte de penalizare, au retras 2 certificate de înmatriculare şi au reţinut 11 permise auto. Pe de altă parte, agenţii de siguranţă publică au aplicat un număr de 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.500 lei, au aplanat 8 conflicte, au controlat un număr de 18 sisteme de pază şi au fost efectuate 9 controale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro