Sport

Robert Muresan, urmarit de ghinion

12.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Debutul lui Robert Mureşan în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză - clasa 125 cc nu a fost unul fericit, tânărul alergător arădean fiind nevoit să abandoneze în cursa de debut a sezonului, desfăşurată pe circuitul Losail din Qatar.
Plecat de pe poziţia a 24-a, Robi a pierdut peste şapte secunde în primele patru tururi, fiind nevoit să retragă la boxe în turul cu numărul cinci, din cauza unor probleme tehnice la carburatorul motocicletei sale „Derbi“.
Cursa a fost câştigată de spaniolul Hector Faubel, care s-a impus în faţa coechipierului său Gabor Talmacsi, diferenţa dintre cei doi piloţi de la Aprilia fiind de doar 73 de miimi.
 „Îmi pare rău că m-am lovit de aceste probleme chiar la debut. Deşi am fost pentru prima dată pe acest circuit, timpii din calificări au fost buni, ceea ce mi-a dovedit că pot termina o cursă în primii 20, chiar şi unde nu am mai concurat până în acest an.
Sper ca la Jerez, în Spania, să nu mai am probleme de setare şi să obţin un rezultat bun. Asta şi în condiţiile în care cunosc bine circuitul, aici făcând antrenamentele. ” – a declarat Robert Mureşan.
Prima cursa din acest sezon a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză, pe continentul european, va avea loc peste două săptămâni, în perioada 23-25 martie.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro