Informatii

Podul Traian va fi reabilitat

17.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Consilierii municipali au aprobat în cadrul şedinţei extraordinare de ieri  reabilitarea podului Traian şi a Preparandiei, proiect care a intrat în obiectivul de investiţie a centrului vechi al Aradului. Consilierii au avut de ales asupra două variante, una de demolare a podului şi construirea unui alt pod, dau reabilitarea celui existent.
Problema care s-a pus pe tapet de către primarul Falcă este că, în cazul construirii unui pod nou, s-ar putea pierde proiectul, în condiţiile în care acesta face referire la reabilitarea podului şi nicidecum la construirea unui pod nou. Precizările făcute de primarul Gheorghe Falcă au făcut ca aleşii locali să voteze în unanimitate pentru reabilitarea podului Traian şi a centrului vechi al Aradului. Conform celor declarate de primarul Gheorghe Falcă, licitaţia pentru executantul lucrării de reabilitare a Podului Traian ar putea avea loc în acest an.
Proiectul este susţinut şi de către Ministerul Integrării cu suma de 15 milioane de euro, care include refacerea sistemului de apă şi a canalizării din centrul vechi al Aradului, dar şi reabilitarea clădirii Preparandiei.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro