Informatii

Tot mai multe cereri pentru gaz

19.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Odată cu avansarea în ritm alert a lucrărilor de punerea a conductelor, creşte şi numărul pecicanilor interesaţi de reţeaua de gaz.
Edilii oraşului au recunoscut de la bun început că reţeaua de gaz metan va fi apreciată mai ales de agenţii economici şi va ajuta la atragerea de noi investitori, existenţa tuturor utilităţilor fiind un atu pentru oraş.
„Odată cu extinderea reţelei, tot mai mulţi pecicani s-au interesat de condiţiile şi costurile branşării. Zilnic vine câte cineva să ceară informaţii, iar numărul cererilor de branşare creşte de la o săptămână la alta”, spune viceprimarul Petre Antal.
Cei interesaţi să se branşeze la reţea trebuie să completeze o cerere tip la primărie, la care se va ataşa o copie după buletinul de identitate şi una după contractul de proprietate sau extrasul de Carte Funciară (CF) al casei. Apoi reprezentanţii E-ON Gaz vor merge acasă la solicitant pentru a întocmi proiectul, iar, conform graficului, în câteva luni va începe furnizarea gazului. În ultima perioadă numărul cererilor a crescut considerabil: numai în cursul acestei săptămâni s-au depus patru cereri, numărul total al solicitărilor fiind deja de peste 50.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro