Politic

PSD Arad vrea alegeri

19.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu şi-a continuat în acest sfârşit de săptămână programul de vizite stabilit pentru judeţul Arad. În calitatea sa de responsabil de zonă, aceasta şi-a asumat monitorizarea filialei arădene, demers care implică şi vizite bilunare în judeţul nostru.
În acest sfârşit de săptămână, Ecaterina Andronescu s-a deplasat la Chişineu Criş, unde a avut o întâlnire cu organizaţia locală a PSD şi o întâlnire zonală, urmată de acelaşi gen de întâlnire la Macea. Sâmbătă după amiază aceasta a participat la o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiei de tineret a filialei arădene.
Programul vizitei a mai cuprins o vizită la Universitatea Aurel Vlaicu, unde fostul ministru al învăţământului a discutat cu decanii facultăţilor acestei universităţi pe probleme specifice.
În ceea ce priveşte programul de ieri, acesta a fost contramandat din cauza unei convocări de urgenţă făcută de către preşedintele Mircea Geoană pentru orele 18.
Preşedintele interimar al filialei arădene, Florin Remeţan, a declarat că din punct de vedere politic şi organizatoric, mesajul transmis la centru de PSD Arad prin intermediul Ecaterinei Andronescu este acela că se doreşte organizarea de alegeri la nivelul judeţului, astfel încât situaţia  de interimat să ia sfârşit. „Am rugat-o pe doamna vicepreşedinte să transmită că ne dorim alegeri. Rămâne de văzut ce decizie se va lua la Bucxureşti în acest sens şi modalitatea în care se vor organiza acestea. Nu vă ascund că am discutat cu doamna Andronescu despre cele două variante posibile, şi anume organizarea de alegeri pentru întreaga conducere judeţeană sau numai pentru preşedinte. Indiferent de varianta care va fi agreată, important din punctul nostru de vedere, este ca aceste alegeri să aibă loc cât mai curând“, a adăugat Remeţan.
Conform statului adoptat la congresul PSD din luna decembrie a anului trecut, mandatele celor care vor fi aleşi în diverse funcţii, se vor întinde pe durata a patru ani. În acest context, modalitatea în care se vor organiza alegerile la nivelul filialei judeţene, dacă se face cu delegaţi şi cu alegerea tuturor structurilor sau nu, capătă o însemnătate sporită datorită întinderii mandatului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro