Informatii

Lucrari de consolidare a drumurilor

20.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Odată cu îmbunătăţirea vremii, au început lucrările de consolidare la drumurile din judeţ. „În timpul iernii, datorită temperaturilor scăzute şi a precipitaţiilor, nu se pot executa lucrări de rezistenţă, ci doar de întreţinere a drumurilor. Totuşi, în această iarnă s-au putut executa mult mai multe lucrări decât în alte ierni, iar starea drumurilor judeţene este vizibil mai bună”, este de părere Iosif Matula, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
În momentul de faţă, se lucrează pe mai multe tronsoane de drum, şi anume Sântana-Pâncota, Arad-Lipova-Brichiş, Arad-Şiria şi Mâsca-Măderat. Cu excepţia drumului Mâsca-Măderat, care presupune lucrări mai ample şi de durată, celelalte sectoare de drum vor fi finalizate în câteva zile. „Lucrările care se execută pe aceste tronsoane de drum vizează reparaţii şi plombări. Vreau să merg la faţa locului în cât mai multe zone unde drumurile se află în lucru pentru a avea garanţia că totul este de calitate”, a mai declarat Iosif Matula. 
În cursul acestei săptămâni, se vor efectua licitaţii pentru tratamente bituminoase, precum, şi pentru marcaje. În faza următoare, se va trece la licitaţii mai mari, de ranforsări.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro