Informatii

Doua scoli din municipiu vor avea sali de sport noi

20.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Primăria doreşte să construiască încă două săli de sport pentru instituţiile de învăţământ din municipiu. Astfel, în şedinţa de consiliu municipal a fost supus la vot un proiect privind transmiterea unor terenuri din Municipiul Arad în folosinţa gratuită a Companiei Naţionale de Investiţii.
Astfel, în cadrul acestui proiect, consilierii au votat transmiterea unui teren în suprafaţă de 1042 metri pătraţi, în folosinţă gratuită, liber de sarcini, Companiei Naţionale de Investiţii S.A., în scopul construirii unei săli de sport, pentru Scoala Generală nr. 13 Arad, precum ţi transmiterea terenului în suprafaţă de 3316 metri pătraţi, în folosinţă gratuită, liber de sarcini, Companiei Naţionale de Investiţii S.A., în scopul construirii unei săli de sport, pentru Liceul cu Program Sportiv Arad.
Durata transmiterii dreptului de folosinţă asupra terenului este durata executării lucrărilor de construcţii.
Proiectul a fost întocmit ca urmare a repetatelor solicitări ale unor instituţii de învăţământ din municipiu pentru construirea de săli de sport prin Programul „Săli de sport” – derulat prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” - S.A.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro