Sport

Frumos la ?fan club?, greu pe teren

20.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă echipele bucureştene nu se bucură de o foarte mare simpatie la Arad, lucru explicabil în condiţiile în care UTA este una dintre grupările care au făcut legendă în fotbalul românesc, jucătorii, antrenorii şi conducătorii lui Dinamo au avut parte de o surpriză  chiar în fief-ul „Bătrânei Doamne“.
Aceştia au fost, înaintea meciului de duminică, oaspeţii „Fan Clubului Dinamo“ din Arad, patronat de Pavel Piroş, acolo unde au fost aşteptaţi de peste 200 de suporteri locali sau din Oradea, Reşiţa, Timişoara şi Bucureşti.
Chiar dacă spaţiul prea mic a pus unele probleme, atmosfera a fost foarte destinsă, toţi „câinii roşii“, jucători, conducători sau antrenori fiind plăcut surprinşi atât de modul în care au fost primiţi, dar şi de aspectul cochet al localului, tapetat cu simboluri ale grupării din Ştefan cel Mare.
Amabili, aceştia au dialogat cu fanii, au oferit autografe şi s-au fotografiat cu cei mai pătimaşi. Normal, cei mai asaltaţi cu asemenea cereri au fost atacanţii Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu, portarul Bogdan Lobonţ, antrenorul Mircea Rednic dar şi Directorul sportiv Florin Răducioiu.
După ce a primit şi un cadou personalizat din partea fanilor arădeni,  încântat, directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat: „Mă bucur şi vreau să le mulţumesc celor din Arad pentru primirea făcută. E o dovadă că Dinamo este iubită şi respectată chiar şi la sute de kilometri de Bucureşti. Ne onorează faptul că avem suporteri fideli într-un oraş cu o mare tradiţie fotbalistică.“
Cu câteva ore înaintea meciului oficialul dinamovist a ţinut să mai precizeze: „Ne pregătim de Liga Campionilor şi e bine că avem cât mai mulţi fani. Nu avem nimic cu UTA, o respectăm, însă Dinamo e obligată să câştige pe orice teren în ţara asta.“
Jucătorii UTA-ei nu s-au arătat foarte impresionaţi de declaraţiile dinamoviste, lucru demonstrat şi pe teren, doar şansa şi execuţia de excepţie a lui Liviu Ganea salvându-i pe „câini“ de la umilinţă.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro