Informatii

Cartierul verde - Casa visurilor aradenilor

23.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Aflat la intrarea în Arad, în dreapta, cum se vine dinspre Oradea, Cartierul Verde se înalţă pe zi ce trece cu clădiri noi destinate locuinţei pentru toate gusturile şi buzunarele. La deschiderea oficială care a avut loc zilele trecute am fost informaţi că, în prezent, Cartierul Verde are 136 de case şi este prevăzut cu un restaurant, punct farmaceutic, sală de fitness, grădiniţă, un hipermarket, cu spaţiu securizat, fiecare apartament va avea videofon, iar intrarea în cartier se va face pe bază de card.
Camerele sunt izolate fonic şi termic, iar in exterior izolaţie termică cu polistier. Cărămida folosită este nouă, porotherm de o calitate foarte bună.    
Norin Roşu, agent vânzări, ne-a declarat că, până în prezent s-au vândut în jur de 40 de locuinţe, iar cine doreşte să achiziţioneze un apartament, poate plăti în rate, cu credit ipotecar şi un avans minim în funcţie de veniturile cumpărătorului. Există şi ofertă pentru cei care doresc să cumpere teren şi să-şi construiască ei singuri o casă. În acest sens, cu doar 50 de euro mp se poate achiziţiona terenul pentru locuinţă sau chiar pentru un spaţiu comercial.
Astfel, cine nu îşi doreşte o casă într-un asemenea loc, unde îşi poate petrece timpul alături de familie. Un exemplu în acest sens este Gheorghe Adam, care este fericit că fiica lui Ioana Adam a achiziţionat un apartament  cu trei camere de 159 mp, care cuprinde o sufragerie, două dormitoare, două băi şi un teren aferent de 530 mp. „Suntem foarte mulţumiţi de achiziţia făcută şi o vom sprijini şi noi în toate problemele. Cred că acest cartier este bine venit pentru arădeni, în special pentru cei care doresc să locuiască într-un loc liniştit cu aer curat”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro