Informatii

Oamenii de afaceri italieni - tot mai interesati de judetul Arad

28.03.2007 ⋅ 0 comentarii

La invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iosif Matula, o delegaţie de oameni de afaceri şi investitori din Provincia Autonomă Trento, Italia, condusă de Dante Pasqualini, preşedintele Asociaţiei Constructorilor din Trento şi membru în Asociaţia Naţională a Constructorilor Italieni, va fi prezentă în judeţul Arad în perioada 29-30 martie.
Scopul vizitei este acela de a lua contact cu realităţile judeţului Arad din punct de vedere al investiţiilor, motiv pentru care delegaţia va avea o întâlnire cu autorităţile judeţene precum şi cu primarii celor mai importante localităţi din judeţul nostru.
Totodată delegaţia va efectua o vizită la Colegiul Naţional de Construcţii şi Protecţie a Mediului, întrucât acesta a fost beneficiarul unui volum important de îmbrăcăminte şi materiale de protecţie în construcţii. 
Iosif Matula a avut o discuţie preliminară cu Luigi Zambiasi, preşedinte al Centrofor şi vechi prieten al Aradului, acesta din urmă exprimându-şi satisfacţia că investitorii italieni pot sosi direct pe Aeroportul Internaţional Arad întrucât există zboruri directe între oraşul nostru şi Verona.
„La ora actuală există o comunitate puternică de oameni de afaceri italieni în judeţul nostru, iar rolul administraţiei locale este acela de a stimula investiţiile directe. Interesul în creştere al investitorilor străini faţă de judeţul Arad dovedeşte că autorităţile locale au înţeles foarte bine că asigurarea elementelor de infrastructură necesare începerii unei afaceri, precum şi facilităţile de acordare a terenurilor stau la baza oricărei investiţii de succes”, a declarat Iosif Matula, preşedintele CJA.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro