Politic

PNG CD Arad - razboi antenelor telefoniei mobile

28.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Conferinţa de presă săptămânală a filialei PNG CD Arad s-a desfăşurat sub semnul responsabilităţii faţă de promisiunile organelor de conducere judeţene făcute cu ocazia unor adunări generale din ultima perioadă. Astfel, s-a prezentat faptul că unele propuneri cu privire la acordarea unei mai mari atenţii faţă de cererile noilor primiţi în partid s-a respectat.
De asemenea, s-a raportat şi discutat la nivel de birou judeţean anumite intenţii a unor membrii de partid de a intra în PNG CD de la alte formaţiuni politice, cereri care au fost discutate, unele aprobate iar altele au primit aviz negativ.
Helmut Duckadam a subliniat: „Biroul judeţean al PNG CD a hotărât în unanimitate ca în perioada următoare să nu mai primească în partid nici un membru care în prezent consilier comunal, municipal sau judeţean. Organizaţia noastră trebuie să fie nouă din toate punctele de vedere. Noi vrem şi vom reuşi să ne prezentăm în faţa electoratului cu tineri dornici să se afirme în viaţa politică a Aradului. Vom dovedi!”
La rândul său, Nicu Cojocaru, prim-vicepreşedinte al PNG CD a ridicat una dintre cele mai spinoase probleme: „Rog presa în primul rând, apoi Consiliul judeţean, municipal şi consiliile locale să hotărască eliminarea antenelor(releelor) telefoniei mobile din zonele aglomerate sau locuite de un număr mare de arădeni. Nu e posibil ca pe majoritatea blocurilor înalte să existe antene telefonice care sunt adevărate aparate de îmbolnăvire, să nu spun cancerigene. Nimeni nu mă poate lămuri că acestea nu aduc boală. Atâta timp cât în ţările Uniunii Europene antenele telefonice mobile îşi găsesc locul în afara oraşului iar la noi acestea stau deasupra capului nostru, pe bloc. În altă ordine de idei, Nicu Cojocaru se arată mulţumit de faptul că scandalul de la Guvern şi Parlament nu s-a transmis şi la Arad”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: D Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro