Informatii

La Expo Arad - Oua, iepurasi, haine si multe, multe surprize

29.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Nu v-aţi hotărât unde să faceţi cumpărăturile de Paşti, şi nu aveţi timp să vă plimbaţi prin magazine?  Expo Arad Internaţional  oferă timp de cinci zile posibilitatea unui shopping plăcut. Gama de produse oferite este foarte diversificată. Sunt articole pentru toate categoriile de persoane.  De la cei mai mici, până la cei mai în etate cumpărători.
Deschiderea  târgului a avut loc ieri în prezenţa oficialităţilor locale. Această ediţie a  reunit peste  80 de firme, care au expus pe o suprafaţă interioară de 1000mp. 
În cadrul târgului, produsele şi serviciile satisfac cele mai rafinate gusturi. Pantofii de primăvară, bluziţele  decoltate şi bijuteriile  sunt cele mai căutate de către doamne. „Aştept acest târg de câteva luni. Îmi schimb întreaga garderobă de primăvară şi aici găsesc de la papuci până la accesorii. Nu voi pleca din târg până nu îmi cumpăr tot ce am nevoie. Astăzi cumpăr doar pentru mine”, declara Mariana Nistor.  În timp ce unii îşi fac cumpărături doar pentru ei, sunt şi foarte multe persoane care vizitează acest târg pentru a cumpăra cadouri. „Am venit chiar în ziua deschiderii pentru a cumpăra cadouri. Mi-am luat o zi liberă de la serviciu şi am timp să pierd câteva ore. Am o familie numeroasă şi trebuie să  iau fiecăruia  câte o mică atenţie. Mă interesează în mod deosebit cosmeticele, dar şi jucăriile pentru copii”, spune Anca.
În timp ce în pavilionul A, oamenii se înghesuie la cumpărături, în B situaţia stă cu totul altfel. Aici cei mici sunt răsfăţaţi. Special pentru ei s-a organizat un parc de distracţii. Toboganele gomflabile, trambulinele şi maşinuţele sunt pline de micuţi care nu mai vor să plece acasă. Toate acestea sunt gratuite, iar cei mici pot să se joace ore întregi. Startul la distracţie l-a dat  edilul şef al Aradului, Gheorghe Falcă, care a încercat toboganul gonflabil.
 Şi cum este un târg destinat sărbătorii, spectacolul nu poate lipsi. Prezentaţi de către  Adrian Moldovan, micii artişti de la diferite şcoli din municipiu şi judeţ încântă vizitatorii prin prestaţia lor. De asemenea, pe toată durata târgului, micuţii vor vopsi ouă care vor fi admirate de către vizitatori. Cea mai frumoasă domnişorică va fi aleasă „Miss Iepuraş”. De asemenea, doi iepuraşi uriaşi  împart ouă şi  dulciuri copiilor care au fost cuminţi. Cei care nu au reuşit să viziteze ieri târgul, să nu îşi facă probleme pentru că va fi deschis în fiecare zi până la ora 20.00, iar duminică până la ora 16.00. Preţul biletului de intrare este de 2 lei. Transportul este gratuit  pe traseul Podgoria – Gara CFR – UTA – Fortuna - Expo Arad Internaţional.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.U ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro