Sport

Romania invinsa clar de Australia

29.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Selecţionata de polo pe apă a României a pierdut un nou meci la Mondialele din Australia, 9-15 cu formaţia gazdă, şi va juca în finala pentru locul 11 cu Canada. Echipa antrenată de Vlad Hagiu nu a reuşit să treacă peste problemele psihice date de ratarea calificării în sferturi şi a pierdut clar disputa cu Australia, reprizele a doua şi a treia fiind dominate copios de gazde. Dacă prima şi ultima repriză s-au încheiat la egalitate, 3-3 şi, respectiv, 4-4, actele al doilea şi al treilea au fost dominate copios de australieni care s-au impus de fiecare dată cu 4-1.
Rezultat final, Australia - România 15-9, şi echipa noastră va juca în finala pentru locul 11 cu echipa Canadei, cea care a pierdut barajul cu Statele Unite, 11-16, dar care ne-a învins la limită în faza grupelor.
În disputa cu Australia, portarii Dragoş Stoenescu şi Berttini Nenciu au apărat doar şase din cele 21 de aruncări ale gazdelor, în timp ce Gheorghe Dunca a fost cel mai bun jucător al nostru cu patru goluri din cinci aruncări.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro