Informatii

Seminar privind programele de finantare a IMM-urilor

31.03.2007 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, sala mare a Primăriei Sebiş găzduieşte un seminar de prezentare a programelor naţionale de sprijinire a IMM urilor prin fonduri nerambursabile susţinut de ANIMMC  prin OTIMMC Timişoara.
Agenţii economici  din întreaga zonă au aşadar posibilitatea de a afla  date concrete privind fondurile nerambursabile puse la dispoziţie de Guvern pentru sprijinirea IMM urilor prin 13 programe, respectiv despre modul în care se poate beneficia de aceste fonduri precum şi cuantumul sumelor pentru fiecare program în parte. Întrucât aceste programe vor fi publicate în MO până la finele acestei luni, momentul este forte bine ales, cei interesaţi putând să pregătească dosarele în timp util şi în cunoştinţă de cauză.
“Sperăm ca numărul persoanelor intersate va fi mare, întrucât fiecare agent economic poate beneficia de fonduri nerambursabile, mai mici sau mai mari, în funcţie de specificul activităţii iar procedura de obtinere a acestor fonduri nu este dificilă”  declara Ana-Maria Lambing, consilier Consilier Biroul Politici si programe pentru IMM-uri din cadrul OTIMMC Timişoara.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Madiana Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro