Informatii

Razie prin judet

03.04.2007 ⋅ 0 comentarii

La sfârşitul săptămânii trecute, organele de poliţie au organizat o serie de acţiuni menite să asigure liniştea şi ordinea publică în localităţile din judeţul nostru, precum şi să combată ilegalităţile, infracţiunile ori neregulile înregistrate pe raza judeţului.
Lipova
Poliţiştii postului de poliţie Lipova au efectuat un raid în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică prin barurile şi localurile de noapte din oraş. Pe această cale, au fost aplicate un număr de şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3500 de lei.
Pâncota
Nici comercianţii din piaţa agroalimentară din Pâncota nu au scăpat necontrolaţi. Poliţiştii oraşului au efectuat o razie în cursul zilei de sâmbătă, în urma căreia au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 200 de lei. 
Pecica
Aceeaşi situaţie şi în localitatea Pecica, unde au avut loc mai multe controale soldate cu amenzi usturătoare. Lucrătorii Biroului de Poliţie din Pecica au aplicat peste 15 sancţiuni contravenţionale persoanelor care au fost depistate că desfăşoară diferite activităţi contrar legii. Suma amenzilor se ridică la 500 de lei noi.
Hălmagiu
Piaţa agroalimentară de pe raza comunei Hălmagiu a fost şi ea controlată. iar comercianţii depistaţi cu nereguli au fost amendaţi de către poliţiştii postului de poliţie a localităţii. S-au aplicat astfel un număr de patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 100 de lei noi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro