Sport

?Avem sanse reduse la finala?

03.04.2007 ⋅ 0 comentarii

* declară antrenorul Contor Group Arad, Ovidiu Şerban

După ce a pierdut şi cel de-al doilea meci pe teren propriu în play-off, Contor Group îşi vede compromise şansele de a se califica din nou în finala campionatului. Antrenorul grupării arădene, Ovidiu Şerban e conştient de acest lucru, declarând la finalul partidei pierdute în faţa dinamoviştilor: „ O spun cu mâna pe inimă, anul acesta nu avem şanse de a intra în finală. Am supărat prea multă lume după ce am tulburat apele sezonul trecut, stricând tradiţionalul, doritul şi aşteptatul meci decisiv Steaua - Dinamo. Toată lumea va avea grijă să terminăm pe trei sau chiar pe patru, pentru că i-am mai supărat o dată eliminând pe Dinamo din cupă. Îmi pare rău, pentru că echipa a crescut în unele compartimente, de exemplu grămada, considerată de mulţi cea mai bună din ţară. După ce sezonul trecut se spunea acelaşi lucru despre linia de treisferturi.”
Referindu-se la meciul cu Dinamo, antrenorul vicecampioanei a precizat:  „În prima jumătate de oră jucătorii mei nu au evoluat aşa cum le-am cerut, ci cum au crezut ei. Borcea si Maxim au fost pe nicăieri, dar, oricum, nu cred că Dinamo ar fi avut probleme cu un asemenea arbitraj. Cine cunoaşte puţin rugby şi-a dat seama cum au decurs lucrurile astăzi. Dinamo nu m-a impresionat în mod deosebit. Au investit mult, au  individualitaţi, jucători de naţională, dar nu formează o echipă.”
În tabăra cealaltă, fostul internaţional Adrian Neaga a fost foarte concis, dar şi ironic în acelaşi timp: „Cred că nimeni nu se îndoieşte că am meritat victoria. Băieţii mei au jucat foarte bine, am dominat, aceasta este de fapt diferenţa de valoare, adică cea dintre locul întâi, Dinamo şi locul 4, Aradul.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro