Politic

5000 de aradeni vor beneficia de cadouri de Paste

04.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Viceprimarul Aradului Tiberiu Dekany, împreună cu Direcţia de Asistenţă Comunitară a Primăria Municipiului Arad şi în colaborare cu Fundaţia Concordia Arad au continuat şi în acest an o campanie de ajutorare  a persoanelor nevoiaşe. Astfel în cursul săptămânii trecute, în Duminica Floriilor şi în Săptămâna Mare, o serie de persoane defavorizate au fost ajutate cu pachete cu alimente şi dulciuri.
Beneficiarii acestei campanii în cadrul căreia se vor împărţi în final circa 5000 de pachete au fost selectaţi cu sprijinul Direcţiei de Asistenţă Comunitară din cadrul Primăriei, cu ajutorul reprezentanţilor a o serie de biserici de pe raza municipiului, de diferite confesiuni.  
Proiectul „De la gând la fapte“ pus în practică de cele două instituţii implicate cu spijinul viceprimarului Tiberiu Dekany va continua şi în Săptămâna Mare culminând cu organizarea unei mese festive pentru 500 de pensionari în incinta Complexului Expoziţional Arad în cea de-a treia zi de Paşti. Aceştia vor beneficia şi de un program artistic realizat de o serie de artişti îndrăgiţi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro