Administratie

Preluarea Strandului Neptun de catre Primarie a fost aprobata

05.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Mult discutatul proiect referitor la preluarea în gestiune de către Primăria Arad a mijloacelor fixe aferente Ştrandului Neptun Arad a fost adoptat, în sfârşit, în cadrul şedinţei extraordinare de consiliu municipal de ieri. După ce proiectul a căzut la vot în şedinţa extraordinară, acesta a fost introdus din nou pe ordinea de zi. Şi a fost adoptat la limită, cu 16 voturi, după ce viceprimarul Tiberiu Dekany a făcut apel la consilierii PNL, spunându-le că, dacă tot nu au fost acceptate ideile lor, pentru binele arădenilor, ştrandul trebuie să fie preluat de către cineva, deoarece contractul de gestiune a acestuia de către GCA a expirat din data de 31 decembrie 2006: „Fac apel la consilierii PNL. Vă readuc aminte că la data de 31 decembrie 2006, contractul prin care GCA administra ştrandul a expirat. Mai sunt trei săptămâni până la deschiderea sezonului estival. Noi am propus o soluţie, nu a fost acceptată. Nu avem că se facem decât să acceptăm această variantă, pentru ca ştrandul să poată fi gestionat, în interesul arădenilor.”
Astfel, în urma acestei hotărâri se avizează lista mijloacelor fixe aferente Ştrandului „Neptun” incluse în capitalul social; se...
...mandatează reprezentanţii Consiliului Local Municipal în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Gospodărirea Comunală SA să hotărască şi să aprobe reducerea capitalului social cu valoarea aferentă mijloacelor fixe identificate; se aprobă preluarea în gestiunea Municipiului Arad a mijloacelor fixe; se avizează lista bunurilor aferente activităţii desfăşurate în incinta Ştrandului Neptun; se aprobă preluarea în gestiune a Municipiului Arad cu plată în condiţiile legii a bunurilor.
Preluarea bunurilor se va face prin Protocol de predare-primire încheiat între reprezentanţii SC GCA SA Arad desemnaţi de Adunarea Generală a Acţionarilor şi ai Municipiului, desemnaţi de primar, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
Primarul Municipiului Arad şi reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor ai Consiliului Local al Municipiului Arad la SC Gospodărirea Comunală SA vor fi mandataţi să adiţioneze în mod corespunzător contractele de închiriere în derulare, încheiate cu privire la spaţiile cu altă destinaţie decât cea de locuit şi cu privire la căsuţe,  prevăzute în listele de inventar.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro