Sport

La multi ani, Marius Lacatus!

05.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Marius Lăcătuş, antrenorul UTA-ei, împlineşte azi 43 de ani, majoritatea petrecuţi pe dreptunghiul magic al gazonului.
A început fotbalul la FCM Braşov, dar consacrarea a cunoscut-o în culorile formaţiei Steaua Bucureşti, cu care a câştigat nu mai puţin de 10 titluri naţionale.
A debutat în Ghencea în 1983, la numai 19 ani, peste trei ani cucerind cel mai mare trofeu al fotbalului european de club, Cupa Campionilor Europeni, urmată în 1987 de Supercupa Europei.
În 1990, după campionatul mondial, a a evoluat în Italia, la Fiorentina, apoi în Spania, la Oviedo. A revenit la Steaua, încheindu-şi activitatea de fotbalist la FC Naţional.
A avut o carieră impresionantă, marcată de numeroase reuşite atât la echipa naţională cât şi la cea de club, cu goluri memorabile care au adus fericire în inimile a milioane de români, mai ales într-o perioadă în care fotbalul rămăsese una dintre puţinele lucruri adevărate.
Spre bucuria noastră acum e al Aradului, al UTA-ei, aclamat fiind de suporterii „Bătrânei Doamne“. O legendă antrenând o echipă de legendă, toţii „bolnavii“ de UTA sperând că împreună vor reveni acolo sus unde au fost nu o dată.
Ce se poate spune altceva decât „La mulţi ani, Marius Lăcătuş!“

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro