Informatii

Iepurasi pentru copii

06.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, împreună cu un grup de consilieri municipali, între care Ovidiu Marian, Florin Manta, Ionel Costin, Marius Ozarchievici şi Vlaicu Traian, s-au deplasat ieri în mai multe grădiniţe din municipiu unde au împărţit iepuraşi din pluş copiilor.
Astfel, au fost vizitate grădiniţele PN 18, PP 14, PP 16, PP 10, PP 20 şi PP 1, unde copii au spus oaspeţilor poezii şi le-au transmis urări de Paşti. De asemenea, au vizitat Căminele de zi pentru vârstnici, unde au împărţit cadouri, dar şi iepuraşi din pluş pentru nepoţii membrilor fiecărui centru.
În cursul după amiezii, acţiunea de împărţire a iepuraşilor din pluş a continut în Parcul din cartierul Alfa, pe platoul din faţa Palatului administrativ, Parcul Copiilor, Parcul 23 August (Micălaca) şi Parcul din zona blocului 363 (Micălaca).
„Anul trecut am văzut cu câtă bucurie se jucau copiii cu iepuraşii vii pe care i-am adus pe paltoul din faţa Primăriei, aşa încât acum vrem să le facem o bucurie şi copiilor din cartiere”, ne-a declarat Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro