Politic

?Iepurasul? a venit si de la partidele politice

07.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Ca de fiecare dată în preajma marilor sărbători, partidele politice şi persoanele publice îşi fac o datorie de onoare din oferirea de cadouri celor mai puţin norocoşi dintre noi. Fie că este vorba despre copii, pensionari sau pur şi simplu de familii aflate în nevoie, în aceste zile ce preced marea sărbătoare a Învierii beneficiază şi ei de alimente, dulciuri şi alte ajutoare.
Astfel, Biroul Permanent Muncipal PNL Arad a oferit 80 de pachete de dulciuri copiilor străzii urmând ca încă 100 de persoane identificate de preşedinţii de organizaţii din cartiere să beneficieze de un astfel de ajutor.
Şi liberalii de pe Valea Mureşului au oferit ajutor pentru 50 de persoane din întreaga zonă, propuse de responsabilii zonali ai partidului sub coordonarea vicepreşedintelui Radu Scorobete.
La rândul lor, membrii Organizaţiei Municipale a PSD, la iniţiativa unor organizaţii de cartier au pregătit şi oferit 200 de pachete în valoare de 50 de lei fiecare, beneficiari fiind persoane vârstnice cu venituri modeste din municipiu.
Şi consilierul local PSD Alexandra Braica a profitat de această ocazie pentru a face câte o bucurie copiilor instituţionalizaţi în Centru de Plasament numărul 1 din Arad şi copiilor de la Şcoala Specială.
Nici conservatorii nu i-au uitat pe cei aflaţi în nevoie organizând ieri o serie de deplasări în municipiu şi în localităţi din judeţ pentru a oferi cadouri. Aceştia au oferit de exemplu unei pensionare singure şi fără sprijin un televizor şi medicamente de strictă necesitate pentru aceasta.
Dincolo de „reclama“ pe care o aduce cu sine implicarea în astfel de proiecte caritabile, rămâne gestul a cărui omenie nu poate fi contestat şi bucuria celor care sunt realmente ajutaţi în situaţii mai puţin fericite.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro