Informatii

Criminalul a fost gasit!

07.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Aşa după cum v-am informat în numărul de ieri al ziarului nostru, o fetiţă de doar opt anişori a fost găsită decedată. La doar câteva ore de la găsirea corpului neînsufleţit al copilei, a fost identificat criminalul care riscă acum 20 de ani de închisoare.
Adina Mădălina Bila plecase la orele 17.00 de la Şcoala Generală nr. 11 din Arad, unde era elevă în clasa a II-a, spre casă. Poliţiştii au început cercetările, imediat după sesizarea părinţilor privind dispariţia fetiţei,  încă din cursul nopţii, iar dimineaţa, acestea au fost reluate cu forte lărgite. Au fost efectuate investigaţii în rândul persoanelor cu care minora a avut tangenţă, rude, colegi, persoane care au văzut-o pe traseul obişnuit de la şcoală spre casă, vecini, persoane fără adăpost care se aflau în zonele respective. Toate datele obţinute, conduceau la ideea că, după ieşirea de la şcoală, minora s-a oprit în zona căii ferate din zonă şi a discutat cu un tânăr. Au fost efectuate căutări, scotociri şi investigaţii în toate zonele în care  s-ar fi putut afla fetiţa, iar în jurul orelor 15,30, în zona terenului viran - fosta rampă de gunoi din zona căii ferate - aflat în apropierea traseului urmat de minoră, poliţiştii au găsit obiecte de îmbrăcăminte ale minorei. Au fost găsiţi pantofii şi pantalonii fetiţei, iar apoi, s-a găsit un sac de rafie având în interior corpul micuţei decedate. În urma examinării cadavrului, s-a constatat că victima fost violată, moartea datorându-se asfixiei mecanice prin comprimarea căilor respiratorii. Echipa de investigatori a continuat cercetările, astfel încât, în numai câteva ore, autorul faptei a fost depistat şi reţinut, în persoana lui MARCU FLORIAN ADRIAN de 17 ani din Arad, tânărul cu care minora a fost văzută stând de vorba, ultima dată. Tânărul, fiul femeii de serviciu a şcolii unde învăţa fetiţa,  a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere iar în cursul zilei de azi, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventiva sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi viol.
Pe tot parcursul anchetei, familia victimei a beneficiat de consiliere de specialitate din partea psihologilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro