Informatii

Bilete de intrare false la meciul UTA - Politehnica Iasi

11.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Jandarmii care asigurau accesul la intrarea în stadionul UTA, la meciul de fotbal dintre echipele U.T.A. şi Politehnica Iaşi s-au sesizat despre faptul că patru persoane de sex masculin au prezentat bilete de acces false la meci.
Jandarmii i-au depistat şi identificat pe D. Ionel, de 19 ani, din Curtici, jud. Arad; T. Livius Marian, de 18 ani, din Curtici, jud. Arad; B. Patrik, de 18 ani, din Arad şi M. Sergiu, de 18 ani, din Arad, care au încercat să intre pe stadion prezentând bilete de intrare false, care aveau imprimată aceeaşi serie de înregistrare.
În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, a fost identificat Ş. Beniamin, de 20 ani, din Curtici, jud. Arad, care, aflându-se în zona stadionului U.T.A., comercializa bilete de intrare la meci false. Acesta a declarat că a cumpărat un număr de 9 bilete, cu 5 lei bucata, de la o persoană necunoscută, ulterior comercializându-le diferitelor persoane, cu suma de 10 lei bucata, deşi cel mai ieftin bilet de intrare costa 15 lei.
Prejudiciul, în valoare de 135 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, F.C. U.T.A. Arad. Celor în cauză le-au fost întocmite, separat, actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291, Cod Penal, iar lui Ş. Beniamin i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea şi punerea în circulaţie de valori falsificate”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 282, alin. 2, Cod Penal. Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro